A + H

A hairdressing salon located in the creative hub of Newtown

This project was all about minimalist, open plan design and clean, white lines.

The heritage style of the original centennial building gifted the space with beautiful, large rounded top windows along the edges of the room. These windows allow the studio to be sun-drenched with natural light, leaving guests with a soft, warm, airy feeling.

Large, bright bulbous lightbulbs hang from the ceiling to accentuate and add to the natural light. The long mirrors fitted throughout the salon are functional, and also create the illusion of even more space.

The polished wooden floors and hints of lush foliage add a touch of nature to the studio.

Interested in fitting out your space? Request a quote online or schedule a time to speak with us today!